MFC Mikrokomerc na DMS Expo 2010

Bez autora
Oct 21 2010

Prvi DMS EXPO održan je u Štutgartu 1995. sa nešto manje od 70 izlagača koji su pokazali svoje proizvode i usluge iz oblasti elektronskog arhiviranja, snimanja i upravljanja dokumentima. Danas DMS EXPO spada u vodeći Evropski sajam specijalozovan za sajam digitalnih informacija i upravljanja dokumentima. Ove godine DMS EXPO će imati dvostruki čin gde će se spojiti dva velika sajma DMS EXPO i IT BIZNIS. Kombinacija ova dva sajma će postati najvažnije mesto susreta IT industrije. Pored 220 izlagača, među kojima su globalni igrači, kao što su IBM, SAP, CANON, IRIS, KODAK po prvi put ove godine, i uopšte od nastanka ovog sajma, pojavljuje se predstavnik iz Republike Srbije kompanija MFC MIKROKOMERC. MFC MIKROKOMERC će izložiti svoj sistem za upravljanje dokumentima Spider.NET, rešenje koje osim elktronskog arhiviranja po standardima važećim u svetu, a posebno u zemljama Evropske Unije, podrazumeva i upravljanje dokumentima u okviru poslovnih procesa, e-government servise i alate za racionalizaciju poslovnih procesa, i koji ujedno predstavlja rezultat dvadesetogodišnjeg iskustva i rada na rešavanju problema iz oblasti arhiviranja i upravljanja dokumentacijom...

MFC Mikrokomerc na DMS Expo 2010Prvi DMS EXPO održan je u Štutgartu 1995. sa nešto manje od 70 izlagača koji su pokazali svoje proizvode i usluge iz oblasti elektronskog arhiviranja, snimanja i upravljanja dokumentima.

Danas DMS EXPO spada u vodeći Evropski sajam specijalozovan za sajam digitalnih informacija i upravljanja dokumentima. Ove godine DMS EXPO će imati dvostruki čin gde će se spojiti dva velika sajma DMS EXPO i IT BIZNIS. Kombinacija ova dva sajma će postati najvažnije mesto susreta IT industrije. 

Pored 220 izlagača, među kojima su globalni igrači, kao što su IBM, SAP, CANON, IRIS, KODAK po prvi put ove godine, i uopšte od nastanka ovog sajma, pojavljuje se predstavnik iz Republike Srbije kompanija MFC MIKROKOMERC.

MFC MIKROKOMERC će izložiti svoj sistem za upravljanje dokumentima Spider.NET, rešenje koje osim elktronskog arhiviranja po standardima važećim u svetu, a posebno u zemljama Evropske Unije, podrazumeva i upravljanje dokumentima u okviru poslovnih procesa, e-government servise i alate za racionalizaciju poslovnih procesa, i koji ujedno predstavlja rezultat dvadesetogodišnjeg iskustva i rada na rešavanju problema iz oblasti arhiviranja i upravljanja dokumentacijom. Zainteresovanim posetiocima i potencijalnim poslovnim partnerima demonstriraće svoj softverski sistem, upoznati sa svim mogućnostima koje on pruža i sa razlogom pokazati da naše kompanije ne zaostaju za Evropskim standardima.

U isto vreme će kao učesnik eTALK konferencije prvi napraviti korake ka realizaciji jedne od tema konferencije "Podsticaj izvoza domaćim kompanija sa domaćim proizvodom".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik